Vrijdagavond 27 oktober - Meet & Greet Numansdorp


Op vrijdagavond 27 oktober werd er in Het Numans-Dorps-huis een avond georganiseerd worden door het Dorpsberaad - Numansdorp Samen. Het doel van deze avond was om nieuwe bewoners van Numansdorp kennis te laten maken met vrijwel alles wat Numansdorp te bieden heeft op het gebied van Sport, Cultuur, Kerk, Zorg en de Winkels.
Ook wij, als Popkoor Saam., hebben er met informatie gestaan en zelfs 2x een kort optreden verzorgd.  
   Dorpsberaad_27_oktober_2023_n.jpg Dorpsberaad_27_oktober_2023.JPG Dorpsberaad_27_oktober_2023_n4.jpg

 

Septemberfestival 2 september 2023


Op 5 september 2023 stond er een mooi artikel in Het Algemeen Dagblad over Het Numans-Dorps-huis.
Op deze mooie locatie repeteren wij als Popkoor Saam. om de week en mede daarom werden ook wij benoemd in dit artikel.
Als klap op de vuurpijl mochten wij als vaste huurder van het dorpshuis op zaterdag 2 september acte de présence geven tijdens de opening van het nieuwe seizoen tijdens het Septemberfestival.
Omdat wij als beginnend koor nog niet zo ervaren zijn was het niet zozeer een optreden (vandaar de muziekmappen) dat we verzorgden voor belangstellenden maar een open repetitie. Hierbij kon men kennis maken met ons koor en onze liedjes.

 

 

 


Bron: Algemeen Dagblad 5 september 2023


Belangrijke data van Popkoor Saam.


Logo Popkoor Saam 250

30 maart 2023:

Open (meezing) avond popkoor SAAM. 30 maart in Numansdorp

Eind september 2022 hebben acht enthousiaste dames vereniging Popkoor SAAM. opgericht. De passie voor zingen en de wens om met elkaar te zingen is de belangrijkste reden voor de start van dit koor. Officieel is het doel van de vereniging dan ook: “het beoefenen en bevorderen van de amateurzang en stimuleren van saamhorigheid” met andere woorden … gezellig samen zingen!

Sinds november 2022 zingen we onder leiding van de enthousiaste dirigent Fred de Vries één keer in de twee weken op donderdagavond in het Numans-Dorps-huis in Numansdorp. We zingen mooie ballads uit de jaren 70, maar ook uptempo liedjes uit de hedendaagse rock- en popmuziek. Naast de leuke repetities, brengen we in de toekomst graag het geleerde in praktijk met optredens.

Op dit moment bestaat popkoor SAAM. uit 40 leden. Voor de juiste balans in ons koor, zijn we opzoek naar nieuwe leden. Je bent daarom van harte welkom op donderdagavond 30 maart om vrijblijvend een kijkje te nemen en met ons mee te doen. Wie weet gaat het kriebelen. Er is geen leeftijdsgrens, noten kunnen lezen is handig, maar niet echt nodig. Iedereen is welkom, maar we zoeken vooral sopranen én mannen. 

Ben je op zoek naar een leuk koor, waarbij je lekker je energie kwijt kunt? Kom gewoon vrijblijvend eens kijken, luisteren en sfeer proeven op onze open avond op donderdag 30 maart. We repeteren van 20:00 – 21:45 uur.

Het is fijn als je je even aanmeldt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
maar gewoon binnenlopen mag ook!

12 januari 2023:
Voorafgaand aan de eerste repetitieavond in 2023 werd onze Algemene Ledenvergadering gehouden. Tijdens deze drukbezochte avond werd met unanieme stemmen het bestuur bekrachtigd.

3 november 2022:
De eerste repetitieavond van Popkoor Saam. met 45 leden.

19 oktober 2022:
De officiële oprichting van Popkoor Saam. bij de notaris.

15 september 2022:
Inloop- en informatieavond voor geïnteresseerden. Op deze drukbezochte avond bleek dat er veel animo is om te gaan zingen in een gezellig popkoor.

24 augustus 2022:
Eerste bijeenkomst Team Saam.
Het eerste samenzijn van 8 enthousiaste dames.


 Nieuws1

Ledenportaal


Het besloten deel is uitsluitend toegankelijk door de leden van Popkoor Saam.