• Popkoor Saam.


  Numansdorp
 • Popkoor Saam.


  Numansdorp
 • Popkoor Saam.


  Numansdorp
 • Popkoor Saam.


  Numansdorp
 • Popkoor Saam.


  Numansdorp
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
image

Agenda

Binnenkort ... Lees verder
image

Repetities

Geplande repetities Lees verder
image

Nieuws

Ons laatste nieuws Lees verder
image

Uw privacy

Wij respecteren uw privacy Lees verder
 • 1

Belangrijke data van Popkoor Saam.


Logo Popkoor Saam 250

30 maart 2023:

Open (meezing) avond popkoor SAAM. 30 maart in Numansdorp

Eind september 2022 hebben acht enthousiaste dames vereniging Popkoor SAAM. opgericht. De passie voor zingen en de wens om met elkaar te zingen is de belangrijkste reden voor de start van dit koor. Officieel is het doel van de vereniging dan ook: “het beoefenen en bevorderen van de amateurzang en stimuleren van saamhorigheid” met andere woorden … gezellig samen zingen!

Sinds november 2022 zingen we onder leiding van de enthousiaste dirigent Fred de Vries één keer in de twee weken op donderdagavond in het Numans-Dorps-huis in Numansdorp. We zingen mooie ballads uit de jaren 70, maar ook uptempo liedjes uit de hedendaagse rock- en popmuziek. Naast de leuke repetities, brengen we in de toekomst graag het geleerde in praktijk met optredens.

Op dit moment bestaat popkoor SAAM. uit 40 leden. Voor de juiste balans in ons koor, zijn we opzoek naar nieuwe leden. Je bent daarom van harte welkom op donderdagavond 30 maart om vrijblijvend een kijkje te nemen en met ons mee te doen. Wie weet gaat het kriebelen. Er is geen leeftijdsgrens, noten kunnen lezen is handig, maar niet echt nodig. Iedereen is welkom, maar we zoeken vooral sopranen én mannen. 

Ben je op zoek naar een leuk koor, waarbij je lekker je energie kwijt kunt? Kom gewoon vrijblijvend eens kijken, luisteren en sfeer proeven op onze open avond op donderdag 30 maart. We repeteren van 20:00 – 21:45 uur.

Het is fijn als je je even aanmeldt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
maar gewoon binnenlopen mag ook!

12 januari 2023:
Voorafgaand aan de eerste repetitieavond in 2023 werd onze Algemene Ledenvergadering gehouden. Tijdens deze drukbezochte avond werd met unanieme stemmen het bestuur bekrachtigd.

3 november 2022:
De eerste repetitieavond van Popkoor Saam. met 45 leden.

19 oktober 2022:
De officiële oprichting van Popkoor Saam. bij de notaris.

15 september 2022:
Inloop- en informatieavond voor geïnteresseerden. Op deze drukbezochte avond bleek dat er veel animo is om te gaan zingen in een gezellig popkoor.

24 augustus 2022:
Eerste bijeenkomst Team Saam.
Het eerste samenzijn van 8 enthousiaste dames.


 Nieuws1

Ledenportaal


Het besloten deel is uitsluitend toegankelijk door de leden van Popkoor Saam.