image

Agenda

Binnenkort ... Lees verder
image

Repetities

Geplande repetities Lees verder
image

Nieuws

Ons laatste nieuws Lees verder
image

Uw privacy

Wij respecteren uw privacy Lees verder
  • 1

Hartelijk welkom op de website van Popkoor Saam. uit Numansdorp


Welkom

Logo Popkoor Saam 250

24 augustus 2022, een memorabele dag. Op deze woensdagavond is, onder het genot van een kopje thee, koffie en een zelfgebakken koekje, de eerste stap gezet naar de oprichting van het gemengde Popkoor Saam. Toen het eerste muzikale zaadje eenmaal geplant was hebben acht enthousiaste dames samen de lijnen uitgezet wat geresulteerd heeft in de vereniging Popkoor Saam.
De passie voor zingen en het gemis van het met elkaar zingen zijn de belangrijkste redenen geweest voor de start van dit koor. 
Officieel is het doel van onze vereniging dan ook: “het beoefenen en bevorderen van de amateurzang en stimuleren van saamhorigheid” met andere woorden … gezellig samen zingen!

Één keer in de twee weken op donderdagavond repeteren we in de Oasezaal in het Numans-Dorps-huis in Numansdorp. 

Onder leiding van dirigent Fred de Vries zingen we meerstemmige arrangementen. Dit kunnen mooie ballads uit de jaren 70 zijn, maar ook uptempo liedjes uit de hedendaagse rock- en popmuziek. 

Naast de leuke repetities brengen we graag het geleerde in praktijk met optredens op festivals en andere muzikale evenementen. 

Heb je interesse om met ons te komen zingen? Of wil je een keer sfeer proeven. Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Dit seizoen zijn er voor potentiële nieuwe leden nog 2 inloopavonden nl.
donderdag 11 januari en donderdag 11 april 2024. Kom gezellig langs!
Graag eerst even via de mail aanmelden.

 


Ledenportaal


Het besloten deel is uitsluitend toegankelijk door de leden van Popkoor Saam.